Driver du forretning i Danmarks tredjestørste by, og har du behov for at udvide med produktions- eller lagerlokaler? Så kan du med fordel læse med i det følgende. Her finder du nemlig en guide til at lokalisere de bedste og billigste lagerlokaler i Odense og opland.

  1. Hvordan finder jeg lagerlokaler i Odense?

Når det handler om at finde lagerlejemål i Odense – eller i en hvilken som helst anden storby – er det en god idé at kigge på områder der ligger uden for byens centrum. Inde i selve bymidten er kvadratmeterpriserne nemlig som oftest temmelig høje. 

Samtidig er der langt mellem de lokaler, der egner sig til lager eller produktion. De fleste erhvervsejendomme i centrum af større byer er nemlig tiltænkt kontorlokaler eller butikslokaler, og ikke produktion, industri eller lager. Derfor vil du have de bedste chancer for at finde velegnede lokaler til dine formål i de omkringliggende erhvervs- og industrikvarterer – eller i hvert fald uden for Midtbyen.

  1. Tag et kig på Hjallese – et oplagt kvarter for lagerlokaler 

Lidt uden for Odense finder du Hjallese. Hjallese er et af de mest kendte industrikvarterer i dette område – og det er samtidig her, du har de bedste muligheder, når det handler om at finde lagerlokaler i Odenses umiddelbare nærhed. 

Fra Hjallese tager det ikke mange minutter at nå ind til Odense Centrum i bil. Dette er en stor fordel, hvis du er indehaver i butikslokaler i Odense, og har behov for  hurtigt og nemt at kunne fragte varer frem og tilbage mellem din butik og dine lagerlokaler.

Hjallese er et område, som nyder stor opmærksomhed fra Odense kommune. Denne har nemlig for længst indset vigtigheden af at have en stærk og udvidet infrastruktur, der forbinder industriområderne med Odense og resten af Danmark. Derfor vil du ikke få problemer med trafikken, når du lejer lagerlokaler i Hjallese. 

  1. Spændende værksteder og lagerlokaler i Odense

Skulle du have behov for at komme tættere på byen, er det dog ikke helt umuligt at finde lagerlokaler i Odense. Du kan for eksempel tage et kig på de flotte lokaler i Odense SØ, som tæller såvel produktions- og lagerlokaler med gode forhold og faciliteter.

Med lagerlokaler i Odense SØ har du hurtig adgang til såvel den fynske motorvej som til offentlig transport, der kan føre dig på tværs af byen. Og i Odense SØ har du ydermere mulighed for at leje private parkeringspladser til favorable priser.
Når du lejer lagerlokaler i Odense og opland, er du garanteret en kvadratmeterpris som er betydeligt lavere end i Danmarks øvrige storbyer. Du får med sådanne lokaler en central placering og masser af fordele, som du kan drage nytte af i dit virke som selvstændig erhvervsdrivende.

Lagerlokaler i Odense og omegn – de bedste placeringer

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *