Er du på udkig efter nye lokaler til din virksomhed, står du over for en masse vigtige beslutninger. Desværre medfører flytning ofte en masse irriterende logistik og økonomiske overvejelser. Der er et hav af forskellige muligheder, når det kommer til, hvilke kontorlokaler du kan få. Der er både kontorfællesskaber og private kontorlokaler, men du kan også vælge at eje dit eget kontorlokale. Der kan være fordele og ulemper ved dem alle. Denne artikel giver dig tre gode grunde til, hvorfor du bør leje kontorlokaler fremfor at eje. Læs med her, og bliv endnu klogere på emnet, før du træffer din beslutning. 

Fleksibilitet og risikofrit
At leje er ikke 100 procent risikofrit, men du sidder dog med langt mindre ansvar, end hvis du ejer et kontorlokale. Du behøver nemlig ikke at tænke på, om boligen nu falder i værdi, eller om der pludselig ikke er plads nok. Når du lejer et kontorlokale, har du en kæmpe fordel af fleksibilitet. Du har nemlig fri mulighed for at op- eller nedskalere virksomheden, alt efter hvad der passer dig. Går det godt for virksomheden, ønsker du ikke at være bundet til en kontrakt i et lille lokale på 10 kvadratmeter. Slip bekymringerne, og start med at leje et kontorlokale. De fleste udbydere af kontorlokaler kræver blot et depositum på 1-3 måneder, og derfor er det let og hurtigt at flytte til nye lokaler, hvis dette skulle blive nødvendigt. 

Den billigste løsning
Udover fleksibiliteten er det faktisk også billigst at leje. Det er en rigtig stor økonomisk omkostning for virksomheden at skulle investere i kontorlokaler. Disse penge kunne være brugt på at udvikle virksomheden i stedet. Når du lejer kontorlokaler eller bliver en del af et kontorfællesskab, behøver du ikke at have den store pengepung op af lommen. Dette er især en fordel for nystartede virksomheder, hvor en så stor omkostning kan slå dem helt ud af banen. 
Mindre ansvar
Når du lejer en kontorplads, slipper du for at stå med det logistiske og praktiske ansvar for ejendommen. Det eneste, du behøver at bekymre dig om, er din egen virksomhed. Mange kontorlokaler og kontorfællesskaber som du lejer, overtager du møbleret og direkte klar til brug. Det er let, hurtigt, fleksibelt og billigt. Derfor er det en god ide at leje fremfor at eje.

3 gode grunde til at leje fremfor at eje kontorlokaler

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *