Driver du detailvirksomhed i Aarhus, eller har du af andre årsager behov for opbevaring af varer tæt på Danmarks næststørste by? Så kan du med fordel læse med her.

I denne artikel får du en guide til lokationer for lagerlokaler i Aarhus. Uanset om du er i markedet efter investeringsejendomme, som kan konverteres til moderne lager og opbevaring, eller om du har brug for rummelige lagerlokaler til leje i Aarhus eller nærmeste omegn, kan du her blive klogere på de områder, der giver dig de bedste muligheder.

  1. Hvad skal jeg lægge vægt på når jeg søger lagerlokaler til leje?

Før du kigger efter beliggenhed, er der nogle faktorer du bør tage i betragtning. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du tager udgangspunkt i din virksomhed og de produkter, der skal opbevares. Du bør blandt andet overveje 

  • Om du har brug for køle- eller frysefaciliteter – for eksempel hvis du forhandler fødevarer
  • Om du har behov for et værksted tilknyttet dine lagerlokaler 
  • Om der skal være tilknyttet kontorlokaler til lageret
  • Hvor stort et af- og pålæsningsareal du behøver

Når du har styr på disse faktorer, kan du begynde at se dig omkring efter et lagerlokale. De mest benyttede områder til lagerlokaler i Aarhus er som følger:

  1. 1. Hasselager – det største industrikvarter i Aarhus

Når du leder efter erhvervsejendomme i Aarhus kommer du ikke uden om Hasselager. Hasselager er det aarhusianske industrikvarter, som huser flest erhvervslejemål i form af domiciler, kontorhoteller og selvfølgelig lagerlokaler. 

Når du lejer lagerlokaler i Hasselager placerer du dit lager tæt på motorvejen, hvilket gør det nemt at komme til og fra lageret når du skal hente eller aflevere varer.

  1. 2. Brabrand – et populært område for erhvervslivet

Stik vest for Aarhus finder du Brabrand, som ligeledes huser et stort antal erhvervscentre, beboet af større og mindre virksomheder. Side om side med disse kan du altid finde større eller mindre lagerlokaler til leje, komplet med alle faciliteter og med mulighed for indretning efter dit eget ønske.

Brabrand har sin beliggenhed tæt på Motorvej E45, hvilket sikrer nem og hurtig tilgang til dine lagerlokaler.

  1. 3. Højbjerg – et traditionelt industrikvarter

Højbjerg har sin beliggenhed syd for Aarhus, og har fra gammel tid været et område for industri og produktion. Den dag i dag anvendes området mestendels til beboelse, men du kan dog stadig finde attraktive erhvervslejemål og lagerlokaler til leje i Højbjerg.
Med lagerlokaler i Højbjerg er du tæt på Ring 2, og dermed i kort transportafstand i Aarhus.

De bedste lokationer for lagerlokaler i Aarhus

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *